Условия за ползване

Условия за ползване на сайта sidesignbg.com

Мили хора, информацията в този сайт е публична и е препоръчително да се разпространява. Но моля, посочвайте линк към източника след материала, който публикувате – снимките на обектите са собственост на sidesignbg.com, а тектовете от външни източници са с личен превод. Благодаря!!!
1. Условия
Чрез посещението си в този сайт, вие се съгласявате да с общите му условия и условията му за ползване, както и с всички приложими национални и местни закони и наредби. Ако не сте съгласни с някое от тези условия, не ви е позволено да посещавате или използвате този сайт. Материалите, съдържащи се в този уеб сайт, са защитени от приложимото авторското право и търговската марка.
2. Използване на материали от сайта
Можете да публикувате материали с некомериална цел, без разрешение на автора (администратора) на sidesignbg.com, само ако посочите след публикацията линк към източника на материала.
3. Опровержение
Материалите в сайта sidesignbg.com се предоставят във вида, в който са и не дава гаранция за пригодността им за определена цел, за ненарушаване на интелектуалната собственост или нарушение на други права. Освен това, sidesignbg.com не гарантира и не прави никакви изявления относно точността, възможните резултати или надеждността на използването на материалите на своята интернет страница или по друг начин, свързани с такива материали или в някои от сайтовете, свързани с този сайт.
4. Ограничения
В никакъв случай sidesignbg.com или нейните автор и администратор носят отговорност за каквито и да било щети, загуба на данни или печалба или поради прекъсване на бизнеса, произтичащи от използването или невъзможността да се използват материали на sidesignbg.com, дори ако сайтът или негов упълномощен представител са били уведомени писмено или устно за възможността от такива щети. Тъй като някои юрисдикции не позволяват ограничаване на косвените гаранции или ограничения на отговорността за косвени или случайни вреди, тези ограничения не може да се отнася за вас.
5. Промени и грешки
Материалите, включени в уеб сайта на sidesignbg.com може да включват технически, печатни или фотографски грешки. sidesignbg.com не гарантира, че всеки от материалите, съдържащи се в сайта, са точни, пълни или актуални. sidesignbg.com може да прави промени в материалите, съдържащи се в сайта по всяко време, без предупреждение. Но в същото време, sidesignbg.com не поема никакъв ангажимент да актуализира материалите.
6. Връзки
Сайтът sidesignbg.com не е прегледал обстойно всички страници, свързани с линк в неговата интернет страница и не носи отговорност за съдържанието на такива свързани сайтове. Включването на такава връзка не означава обвързването на sidesignbg.com и този сайт. Използването на такива свързани уеб сайтове е на собствен риск на потребителя.
7. Промени
sidesignbg.com може да променя Условия за ползване на своя уеб сайт по всяко време, без предупреждение. Използвайки този уеб сайт, Вие се съгласявате да се обвърже с текущата версия на тези Правила и условия за ползване.
8. Приложим закон
Всяка претенция, свързана с уеб сайт sidesignbg.com се урежда от законите на Република България.